Marjolein Bongers - House of Social Media
Marjolein Bongers - House of Social Media Afgelopen maand vond het eerste LinkedIn congres in Nederland plaats. Uiteraard was ik van de partij, nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen rondom hét zakelijke sociale netwerk.
Marjolein Bongers - House of Social Media Misschien krijg je bij het lezen van deze definitie een instant narcistisch gevoel. Of denk je aan celebrities zoals Paris Hilton of Kim Kardashian, of – voor de mannen – Roger Federer of Robbie Williams. Toch is personal branding echt niet alleen interessant voor ‘de groten der aarde’
Cosumenten shoppen massaal online. Maar via de sociale netwerken kun je als fashionretailer de dialoog aangaan met je (potentiële) klanten, ze op de hoogte houden van de nieuwste trends en ze inspireren.
Intratuin speelt in op de Woonmaand en laat door middel van de #Pintratuin actie de verschillende woonstijlen en producten zien. Creëer je eigen pinbord & win de woonspullen van jouw bord!
SocialBesitas - House of Social Media Socialbesitas is een fenomeen waar steeds meer mensen mee kampen door de grote invloed van informatie via social media kanalen. Vooral jongeren hebben er last van en voor vele is het een dagtaak om dwangmatig hun mobiele telefoon en social media kanalen te controleren.