Marjolein Bongers - House of Social Media
Marjolein Bongers - House of Social Media WhatsApp is met meer dan 600 miljoen gebruikers ‘s werelds meest gebruikte messaging applicatie. Nederland telt momenteel 9,5 miljoen actieve gebruikers.
Marjolein Bongers - House of Social Media Een van de meest onderschatte onderdelen van LinkedIn is toch wel de Professional Headline. Dit is de zin onder je naam waarin je jouw functie omschrijft. Bij de meeste LinkedIn-gebruikers zie ik vaak algemene termen staan zoals ‘owner’, ‘account manager’, ‘sales manager’ of bij werkzoekenden ‘op zoek naar een baan’. En dat is jammer!
Heb jij al gehoord van het nieuwe sociaal netwerk Ello? Ello is een soort van mix van Facebook, Twitter en Tumblr en heeft een zeer minimalistische vormgeving. Het platform werd afgelopen augustus gepresenteerd.
VENLO – Op 15 oktober aanstaande vindt de boekpresentatie plaats van het door negen auteurs geschreven “Succes met e-commerce”. De gastheer van de avond is Frans Pollux en het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen...
Marjolein Bongers - House of Social Media In veel bedrijven zie ik een verschuiving plaatsvinden als het gaat om social media gebruik. ‘Vroeger’ waren social media echt het domein van marketing- en communicatiemensen. Maar anno 2014 stimuleren steeds meer bedrijven een brede groep medewerkers om social media actief te gebruiken. Het doel? Als medewerkers zichzelf en het bedrijf waarvoor ze werken goed profileren, zorgt dit voor een groter bereik én – nog veel belangrijker – een positief imago.