Marjolein Bongers - House of Social Media
Marjolein Bongers - House of Social Media Het gebruik van WhatsApp heeft de afgelopen twee jaar een stormachtige groei meegemaakt. Alleen al in Nederland telt WhatsApp 2,6 miljoen gebruikers in de leeftijd van 16 tot 64 jaar. De grote groep jongeren – veelal de meest fanatieke ‘appers’ onder ons – zijn dus nog niet meegeteld.
Mocht je een heel goed geheugen hebben én mijn column van vorige maand gelezen hebben, dan weet je dat het ging over jongeren en social media. Voor diegenen die het zich niet meer goed kunnen herinneren een korte samenvatting.
Deze week geef ik aan brugpiepers van acht VMBO-klassen een gastles over het gebruik en de gevaren van social media. Een enorm leuke klus! En ik ben erg benieuwd naar de reacties. Want als ik de cijfers mag geloven, zijn...
Marjolein Bongers - House of Social Media Sinds deze week duiken overal in het centrum van Venlo / Utrecht stickers op met de slogan ‘Not available on the App Store’. In de speeltuin, op het terras, bij musea, in café’s, langs de Maas… Waar komen deze stickers vandaan en wat hebben ze te betekenen?