Marjolein Bongers - House of Social Media
House of Social Media - Marjolein Bongers Het is alweer eind november en voor we het weten wensen we elkaar een gelukkig nieuwjaar. Wat zijn de trends op gebied van social media in 2017? Uiteraard heb ik geen glazen bol, maar met deze 3 trends dien je absoluut rekening te houden.
House of Social Media - Marjolein Bongers Tijdens de LinkedIn trainingen & lezingen die ik geef worden veel dezelfde vragen gesteld. Zodoende vond ik het tijd op een top 3 op te stellen waarbij jij wellicht ook nog je voordeel mee kunt doen.
Waarschijnlijk heb je al een aantal jaren een profiel op LinkedIn, en gebruik je LinkedIn puur als rolodex of misschien ben je er juist heel actief mee bezig. Het mooie aan LinkedIn is dat je ontzettend veel kansen en new...
In september mocht ik voor de eerste keer in het kader van de Week tegen Pesten gastlessen social media wijsheid geven aan groep 6,7 en 8 van een basisschool. Ik ben van mening dat dit eigenlijk op elke basisschool zou moeten...
marjolein Bongers - House of Social Media Niet het leukste onderwerp om een artikel over te schrijven. Maar wat gebeurt er met jouw Facebook account indien je overlijdt? Ik moest er aan denken toen ik vernam dat het glossy magazine DOOD werd gelanceerd, met als hoofdredacteur Katja Schuurman.