Marjolein Bongers - House of Social Media
House of Social Media - Marjolein Bongers Met de vernieuwde interface van LinkedIn is er een hoop veranderd, een aantal functies zijn verdwenen en het is soms even zoeken naar de slimmigheidjes. Ik deel er vijf met je.
marjolein Bongers - House of Social Media Je denkt wellicht dat je goed bezig bent op het gebied van privacy als het gaat om je Facebook profiel. Helaas, ik help je hiermee waarschijnlijk uit de droom.
Al jaren ben ik groot fan van het sociale netwerk Pinterest. Waarom? Omdat het gaat om inspireren en geïnspireerd worden. Mijn huis heb ik bijvoorbeeld ingericht op basis van de pins die ik op Pinterest zag en ook maak ik...
Op regelmatige basis geef ik onderwijs aan jongeren over het gebruik van social media en hun smartphone in het algemeen. De meeste jongeren geven aan hun smartphone altijd bij zich te hebben, en ook tijdens het studeren ligt de...
house of Social Media - Marjolein Bongers Eindelijk is het zover en is de nieuwe lay-out van LinkedIn doorgevoerd bij alle LinkedIn gebruikers. Tijd voor een kort overzicht met een aantal wijzigingen op een rijtje.