Marjolein Bongers - House of Social Media
House of Social Media - Marjolein Bongers Instagram is volop in ontwikkeling en er zijn de laatste 1,5 maand ontzettend veel nieuwe features toegevoegd en ook in 2018 mogen we een aantal mooie updates verwachten. Ik deel er 5 met je!
House of Social Media - Marjolein Bongers Heb je geen betaald account op LinkedIn en heb je geen In-mails ter beschikking? Geen probleem! Met deze LinkedIn hack kun je eenvoudig een LinkedIn member een bericht sturen zonder dat je eerst een connectie hoeft te maken. Hoe je dat doet?
Een van de meest gestelde vragen tijdens mijn LinkedIn trainingen is op welke manier LinkedIn gebruikers een dubbel account kunnen verwijderen. Indien men gaat zoeken op jouw naam is het namelijk niet altijd even duidelijk...
Met de komst van de nieuwe lay-out van LinkedIn waren er een aantal functies verdwenen. Het goede nieuws is dat er –op basis van feedback van gebruikers- een aantal functies terug zijn gekomen én dat er geheel nieuwe...
House of Social Media - Marjolein Bongers Het lijkt zo ongevaarlijk en verrijkend: social media. Dankzij deze handige tools verliezen we familieleden niet uit het oog, weten we perfect wat oud-klasgenoten van groep 8 tegenwoordig uitspoken en zijn we meer met elkaar verbonden dan ooit. Denken we. Maar tijdens dat eindeloos scrollen door Instagram feeds bombarderen we onszelf ook met perfecte plaatjes van fitgirls, feestjes en healthy bowls en volgens onderzoek worden we daar in hoog tempo afhankelijk én doodongelukkig van. Bestaat er een ‘healthy way’ om social media te gebruiken of zijn we zo bang iets te missen dat we niet meer zonder kunnen?