Marjolein Bongers - House of Social Media
Marjolein Bongers / House of Social Media “U heeft nog 368 ongelezen berichten en 246 openstaande invites”. Ai! Als ik LinkedIn open wordt het pijnlijk duidelijk dat ik niet al mijn berichten lees en –oké ik geef het toe- te lui ben om de ongelezen berichten te verwijderen.
Marjolein Bongers - House of Social Media Al gehoord van Periscope? Met deze app kan iedereen met een smartphone met een druk op de knop zelf een livestream opzetten. Periscope is ontwikkeld door Twitter, zodra je de opname start verschijnt er een bericht met de link van Persiscope op Twitter. Het mooie is dat de livestreaming interactief is; iedereen die meekijkt kan een reactie achterlaten of de streaming “liken” in de vorm van een hartje.
Vorige week ben ik samen met zeven andere ondernemers naar de driedaagse Masterclass ‘Master your mind to be a high performance person’ geweest van Michael Pilarczyk in Barcelona. Er was tijd – heel veel tijd – om...
Heb jij ook de aflevering van College Tour met Chantal Janzen gezien? Op een gegeven moment liet Chantal zich uit over de wijze waarop Yolanthe Sneijder-Cabau zich op social media profileert. Ze vertelde het niet raar te vinden...
Regelmatig krijg ik de vraag welk sociaal platform op dit moment ‘hip & happening’ is voor zakelijk gebruik. Dan is het antwoord simpel: het ligt er helemaal aan wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken.