Marjolein Bongers - House of Social Media
House of Social Media - Marjolein Bongers Instagram Stories zijn enorm populair. Enerzijds omdat de content tijdelijk is (je stories zijn 24 zichtbaar en verdwijnen daarna) maar anderzijds ook omdat de stories veelal authentieker zijn dan de foto’s in de feed. Al die perfecte plaatjes met tig filters en waar men veelal uren over doet is natuurlijk geen afspiegeling van het echte leven. Zelf merk ik dat ik het moe ben; al die perfect picture’s in de feed.
House of Social Media - Marjolein Bongers Je profielfoto of je coverfoto met jou en je kinderen. Of alleen je kinderen. Slapend met hun duim in de mond, op vakantie in zwembroek. Het gebeurt aan de lopende band, want we tonen onze grootste trots graag in vol ornaat aan de wereld, maar denk je er ooit over na hoe onze kids dat zelf vinden? En welke ingrijpende gevolgen het heeft?
LinkedIn is continu in ontwikkeling en dat levert mooie nieuwe features op. Ik heb er 3 voor je op een rijtje gezet.
De ene Instagram blog met nieuwe features is nét klaar en het is alweer tijd voor weer een nieuwe blog met drie nieuwe Instagram features. Instagram is razendsnel met alle nieuwe ontwikkelingen!
House of Social Media - Marjolein Bongers Facebook is momenteel druk bezig om nieuwe functies uit te rollen, ik heb er 3 voor je op een rijtje gezet!