Marjolein Bongers - House of Social Media
Marjolein Bongers - House of Social Media Tijdens de Facebook-trainingen die ik geef, merk ik dat veel Facebook-gebruikers Graph Search (Sociogram in het Nederlands) niet kennen. En onbekend, maakt onbemind. Zonde, want Graph Search voegt een aantal interessante, nieuwe functionaliteiten toe aan zowel persoonlijke als zakelijke pagina’s op Facebook. Tijd dus voor een kennismaking!
Marjolein Bongers - House of Social Media WhatsApp is met meer dan 600 miljoen gebruikers ‘s werelds meest gebruikte messaging applicatie. Nederland telt momenteel 9,5 miljoen actieve gebruikers.
In veel bedrijven zie ik een verschuiving plaatsvinden als het gaat om social media gebruik. ‘Vroeger’ waren social media echt het domein van marketing- en communicatiemensen. Maar anno 2014 stimuleren steeds meer bedrijven...
Heb jij al gehoord van het nieuwe sociaal netwerk Ello? Ello is een soort van mix van Facebook, Twitter en Tumblr en heeft een zeer minimalistische vormgeving. Het platform werd afgelopen augustus gepresenteerd.
Marjolein Bongers - House of Social Media Een van de meest onderschatte onderdelen van LinkedIn is toch wel de Professional Headline. Dit is de zin onder je naam waarin je jouw functie omschrijft. Bij de meeste LinkedIn-gebruikers zie ik vaak algemene termen staan zoals ‘owner’, ‘account manager’, ‘sales manager’ of bij werkzoekenden ‘op zoek naar een baan’. En dat is jammer!