Marjolein Bongers - House of Social Media
Regelmatig krijg ik de vraag welk sociaal platform op dit moment ‘hip & happening’ is voor zakelijk gebruik. Dan is het antwoord simpel: het ligt er helemaal aan wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken.
Marjolein Bongers - House of Social Media Vorige week ben ik samen met zeven andere ondernemers naar de driedaagse Masterclass ‘Master your mind to be a high performance person’ geweest van Michael Pilarczyk in Barcelona. Er was tijd – heel veel tijd – om fantastische gesprekken met elkaar te voeren. Telefoons en laptops, die lagen het gros van de dag keurig in een bakje, zodat we niet werden gestoord door bliepjes en piepjes. Wat een verademing.
Tijdens de Facebook-trainingen die ik geef, merk ik dat veel Facebook-gebruikers Graph Search (Sociogram in het Nederlands) niet kennen. En onbekend, maakt onbemind. Zonde, want Graph Search voegt een aantal interessante,...
WhatsApp is met meer dan 600 miljoen gebruikers ‘s werelds meest gebruikte messaging applicatie. Nederland telt momenteel 9,5 miljoen actieve gebruikers.
Marjolein Bongers - House of Social Media Heb jij ook de aflevering van College Tour met Chantal Janzen gezien? Op een gegeven moment liet Chantal zich uit over de wijze waarop Yolanthe Sneijder-Cabau zich op social media profileert. Ze vertelde het niet raar te vinden dat ‘Yo’ regelmatig negatief commentaar krijgt op haar posts. “Wij Nederlandse vrouwen willen niet zo zijn! We vinden het gewoon een beetje gek dat je zo'n Engelse tekst plaatst met een blote kont en met je man. Dat moet je thuis zeggen en thuis doen!”, aldus de Limburgse musicalster.