Marjolein Bongers - House of Social Media
Marjolein Bongers - House of Social Media Al gehoord van Periscope? Met deze app kan iedereen met een smartphone met een druk op de knop zelf een livestream opzetten. Periscope is ontwikkeld door Twitter, zodra je de opname start verschijnt er een bericht met de link van Persiscope op Twitter. Het mooie is dat de livestreaming interactief is; iedereen die meekijkt kan een reactie achterlaten of de streaming “liken” in de vorm van een hartje.
Regelmatig krijg ik de vraag welk sociaal platform op dit moment ‘hip & happening’ is voor zakelijk gebruik. Dan is het antwoord simpel: het ligt er helemaal aan wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken.
Heb jij ook de aflevering van College Tour met Chantal Janzen gezien? Op een gegeven moment liet Chantal zich uit over de wijze waarop Yolanthe Sneijder-Cabau zich op social media profileert. Ze vertelde het niet raar te vinden...
Tijdens de Facebook-trainingen die ik geef, merk ik dat veel Facebook-gebruikers Graph Search (Sociogram in het Nederlands) niet kennen. En onbekend, maakt onbemind. Zonde, want Graph Search voegt een aantal interessante,...
Marjolein Bongers - House of Social Media Vorige week ben ik samen met zeven andere ondernemers naar de driedaagse Masterclass ‘Master your mind to be a high performance person’ geweest van Michael Pilarczyk in Barcelona. Er was tijd – heel veel tijd – om fantastische gesprekken met elkaar te voeren. Telefoons en laptops, die lagen het gros van de dag keurig in een bakje, zodat we niet werden gestoord door bliepjes en piepjes. Wat een verademing.