Marjolein Bongers - House of Social Media
Marjolein Bongers / House of Social Media Als blogger lees ik blogs van andere bloggers. De penvruchten van Evert Cuijpers bijvoorbeeld. Actief bij o.a. L1 en TEDxVenlo blogt hij prikkelend over marketingzaken en maatschappelijke thema's. Onderstaande (ingekorte) blog had ik zelf kunnen schrijven en wil ik graag met jullie delen. Op het platform Pinterest zijn quotes ontzettend populair en worden ze massaal gerepind. Op LinkedIn zie je ze ook steeds meer verschijnen, tot ergernis van vele...
Marjolein Bongers / House of Social Media “U heeft nog 368 ongelezen berichten en 246 openstaande invites”. Ai! Als ik LinkedIn open wordt het pijnlijk duidelijk dat ik niet al mijn berichten lees en –oké ik geef het toe- te lui ben om de ongelezen berichten te verwijderen.
Regelmatig krijg ik de vraag welk sociaal platform op dit moment ‘hip & happening’ is voor zakelijk gebruik. Dan is het antwoord simpel: het ligt er helemaal aan wie je doelgroep is en wat je wilt bereiken.
Vorige week ben ik samen met zeven andere ondernemers naar de driedaagse Masterclass ‘Master your mind to be a high performance person’ geweest van Michael Pilarczyk in Barcelona. Er was tijd – heel veel tijd – om...
Marjolein Bongers - House of Social Media Al gehoord van Periscope? Met deze app kan iedereen met een smartphone met een druk op de knop zelf een livestream opzetten. Periscope is ontwikkeld door Twitter, zodra je de opname start verschijnt er een bericht met de link van Persiscope op Twitter. Het mooie is dat de livestreaming interactief is; iedereen die meekijkt kan een reactie achterlaten of de streaming “liken” in de vorm van een hartje.