Marjolein Bongers - House of Social Media
House of Social Media - Marjolein Bongers Instagram Stories zijn een groot succes en persoonlijk kijk ik tegenwoordig liever authentieke stories dan de gelikte Instagram foto’s in de Instagram feed. Met Instagram stories kun je jouw volgers bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen laten zien of geef de regie van je stories eens voor een week aan een collega of influencer.
House of Social Media - Marjolein Bongers Instagram is volop in ontwikkeling en er zijn de laatste 1,5 maand ontzettend veel nieuwe features toegevoegd en ook in 2018 mogen we een aantal mooie updates verwachten. Ik deel er 5 met je!
Het lijkt zo ongevaarlijk en verrijkend: social media. Dankzij deze handige tools verliezen we familieleden niet uit het oog, weten we perfect wat oud-klasgenoten van groep 8 tegenwoordig uitspoken en zijn we meer met elkaar...
Een van de meest gestelde vragen tijdens mijn LinkedIn trainingen is op welke manier LinkedIn gebruikers een dubbel account kunnen verwijderen. Indien men gaat zoeken op jouw naam is het namelijk niet altijd even duidelijk...
House of Social Media - Marjolein Bongers Heb je geen betaald account op LinkedIn en heb je geen In-mails ter beschikking? Geen probleem! Met deze LinkedIn hack kun je eenvoudig een LinkedIn member een bericht sturen zonder dat je eerst een connectie hoeft te maken. Hoe je dat doet?