Marjolein Bongers - House of Social Media
marjolein Bongers - House of Social Media Op regelmatige basis geef ik onderwijs aan jongeren over het gebruik van social media en hun smartphone in het algemeen. De meeste jongeren geven aan hun smartphone altijd bij zich te hebben, en ook tijdens het studeren ligt de telefoon vaak naast hun. Bij iedere melding wordt er gekeken wat zorgt voor concentratie problemen. Ook slapen jongeren minder uren dan vroeger aangezien ze nog tot in de late uurtjes actief zijn op hun smartphone.
Marjolein Bongers - House of Social Media Met ruim 2,1 miljoen gebruikers (bron Buzzcapture mei 2016) behoort Instagram tot een van de snelst groeiende social media platformen. Wil jij zakelijk aan de slag gaan met Instagram en met name de jongere doelgroep bereiken dan volgen onderstaand een paar tips.
Tijdens de LinkedIn trainingen & lezingen die ik geef worden veel dezelfde vragen gesteld. Zodoende vond ik het tijd op een top 3 op te stellen waarbij jij wellicht ook nog je voordeel mee kunt doen.
Niet het leukste onderwerp om een artikel over te schrijven. Maar wat gebeurt er met jouw Facebook account indien je overlijdt? Ik moest er aan denken toen ik vernam dat het glossy magazine DOOD werd gelanceerd, met als...
House of Social Media - Marjolein Bongers Het is alweer eind november en voor we het weten wensen we elkaar een gelukkig nieuwjaar. Wat zijn de trends op gebied van social media in 2017? Uiteraard heb ik geen glazen bol, maar met deze 3 trends dien je absoluut rekening te houden.