Ken jij deze 5 nieuwe Instagram Features al?

House of Social Media - Marjolein Bongers Instagram is razendsnel aan het ontwikkelen, er komen maandelijks nieuwe functies bij. Ik heb er 5 voor je op een rijtje gezet!

1. Facebookvrienden taggen in Facebook

Instagram bied je op korte termijn de optie om jouw Facebook vrienden te taggen in foto’s.  Ik zie hier niet direct de meerwaarde van in overigens!

2. Emoji Slider

Even je Instagram app updaten en je ziet in Instagram Stories een nieuwe optie om een poll te plaatsen waarbij jouw volgers eenvoudig antwoord kunnen geven via de emoji slider.  Voor bedrijven een leuke functie om bijvoorbeeld de mening van je volgers te vragen in een “hoe” vraag. Bijvoorbeeld “hoe leuk vind je deze flared jeans?”. 

3. Mute functie

Deze functie ken je waarschijnlijk al van Facebook, hierbij heb je de optie op een Facebook vriend 30 dagen lang op een mute functie te zetten waarbij je nog netjes bevriend blijft met deze persoon maar 30 dagen lang geen berichten meer ziet op je tijdlijn. Hoe fijn!

Op Instagram heb je het wellicht ook, dat je even geen zin hebt in de foto’s van de fitgirl die je volgt, of die ene vriend  of vriendin die elke dag 5 selfies post. Goed nieuws; Instagram test momenteel deze functie dus laten we hopen dat deze daadwerkelijk wordt doorgevoerd! 

4. Slowmotion filmen in Stories

Je hebt binnen Instagram Stories al veel mogelijk zoals  Focus, Superzoom en de Stop-Motion functie. Binnenkort kun je een extra functie erbij verwachten; de Slo-Mo functie. 

5. Meerdere foto's toevoegen aan je Instagram Stories

Voor Android gebruikers; even je app updaten en je bent in het bezit van deze functie. Voor iOS  gebruikers; nog even geduld.

Met deze nieuwe functie kun je meerdere foto’s en video’s tegelijkertijd toevoegen aan je Stories. Voeg defoto’s en video’s toe en je kunt natuurlijk deze ook bewerken met tekst en stickers.