Training: Beïnvloedingspsychologie via LinkedIn

Wanneer je werkzaam bent in marketing, sales of management is Dr. Robert Cialdini wellicht bekend bij je. Robert Cialdini is hoogleraar psychologie en schreef onder andere het boek  "De zes geheimen van het overtuigen". Een zevende geheim is later toegevoegd. 

Als beïnvloedingspsycholoog  vertaal ik tijdens een interactieve training  de 7 Beïnvloedingsprincipes van Cialdini naar de inzet van LinkedIn. 

1. Wederkerigheid (reciprocity)

2. Toewijding en consistentie (commitment & consistency)

3. Sociale bevestiging (social proof)

4. Sympathie (liking)

5. Autoriteit (authority)

6. Schaarsheid (scarcity)

7. Eenheid (unity)

Op welke manier kun je deze wetenschappelijk onderzochte beïnvloedingswapens inzetten om jouw inzet op LinkedIn tot een succes te maken? Hoe kun jij deze toepassen op social media zodat je jouw doelgroep gaat verleiden om sneller "ja" te zeggen op jouw aanbod? En hoe kun je dit op een authentieke manier doen? 

Tijdens de training "De toepasbaarheid van beïnvloedingspsychologie via LinkedIn" leer ik jou (of jouw team) op welke manier je iemands brein kunt beïnvloeden zonder dat hij of zij het in de gaten heeft. 

Je krijgt concrete voorbeelden én uiteraard ga je zelf actief aan de slag met het uitwerken van 1 of meerdere beïnvloedingsprincipes. 

Een interessante training waar je leert op welke manier jij het brein van andere kunnen beïnvloeden via LinkedIn met als doel meer leads en klanten.  Deze training is uitermate geschikt voor managers, marketeers, ondernemers en salesmedewerkers. 

Training open inschrijving:
Datum: 6 februari 10.00 - 13.00 uur
Locatie: Sittard, Mediahuis Limburg
Organisator: WIJ Limburg Academy
Investering: 250 euro excl. BTW