Beïnvloedingspsychologie via LinkedIN

Wanneer je werkzaam bent in marketing, sales of management is Dr. Robert Cialdini wellicht bekend bij je. Robert Cialdini is hoogleraar psychologie en schreef onder andere het boek  "De zes geheimen van het overtuigen". Een zevende geheim is later toegevoegd. 

Als beïnvloedingspsycholoog  en LinkedIn Expert vertaal ik tijdens een interactieve en unieke training  de 7 Beïnvloedingsprincipes van Cialdini naar de inzet van LinkedIn. 

1. Wederkerigheid (reciprocity)
2. Toewijding en consistentie (commitment & consistency)
3. Sociale bewijskracht (social proof)
4. Sympathie (liking)
5. Autoriteit (authority)
6. Schaarsheid (scarcity)
7. Eenheid (unity)

Op welke manier kun je deze wetenschappelijk onderzochte beïnvloedingswapens inzetten om jouw inzet op LinkedIn tot een succes te maken? Hoe kun jij deze toepassen op social media zodat je jouw doelgroep gaat verleiden om sneller "ja" te zeggen op jouw aanbod? En hoe kun je dit op een authentieke manier doen? 

Naast deze zeven beïnvloedingsprincipes wordt in deze online training ook een koppeling gemaakt met neuromarketing en ontvang je praktische en concrete tips op welke manier je neuromarketing kunt inzetten op LinkedIn. 

Inhoud Exclusieve Webinar 
Beïnvloedingspsychologie via LinkedIn 


- Uitleg neuromarketing vs beïnvloedingspsychologie 
- Hoe werkt ons brein? Uitleg systeem 1 en systeem 2 
- Hoe neemt ons brein een beslissing? 
- Op welke manier kun je jouw doelgroep verleiden om eerder "ja" te zeggen tegen jouw aanbod?
- De zeven beïnvloedingsprincipes van Cialdini inzetten via LinkedIn
- Prikkel het brein van je lezer met neuromarketing
- Met welke specifieke woorden spreek je het onbewuste brein aan? 
- Welke invloed hebben nummers op ons brein? 
- Uitleg heuristieken
- Wat is het HALO- en HORN effect? 
- Grenzen aan online beïnvloeden 

Met het toepassen van deze beïnvloedingsprincipes kun je profiteren van het activeren van de heuristieken; het onbewuste denken. Deze overtuigingsprincipes beïnvloeden onbewust de keuzes die jij en je klanten maken. 

Een interessante en interactieve online training welke uniek is in Nederland en waar je leert op welke manier jij het brein van andere kunnen beïnvloeden via LinkedIn met als doel meer leads en klanten.  Deze training is uitermate geschikt voor managers, marketeers, ondernemers en salesmedewerkers. De voorwaarde is dat je de basis van LinkedIn onder de knie hebt. 

Dit exclusieve webinar duurt ca 1,5 uur en er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Bonus E-book: Cialdini goes social: beïnvloedingsprincipes op LinkedIn


 


  

"Duidelijke training, vlot tempo en de opgedane kennis over neuromarketing en beïnvloedingspsychologie is makkelijk in de praktijk te brengen. "

Twan Lammers Online Marketeer | Komma | Web & Branding Agency

"Marjolein heeft op een boeiende en enthousiaste manier de training "Beïnvloedingspsychologie via LinkedIn" gegeven. Je wordt enthousiast over beïnvloedingspsychologie en je krijgt veel concrete en direct toepasbare tips. "

Lisa Neggers Bedrijfsdocente | Huijbrechts Groep

"De training "Beïnvloedingspsychologie via LinkedIn" was enthousiast en boeiend. Ik ga de kennis direct toepassen in de praktijk! "

Jelle Buis Interim Finance & Control | Fagro - Professionals in Finance & Control

"De training 'Beïnvloedingspsychologie via Linkedin' was erg leerzaam en interessant. Met name de combinatie van theorie en praktische toepassing spreekt me erg aan. Marjolein heeft een prettige manier van presenteren, er zit tempo in, veel interactie met de groep en de training zit vol met goede tips die je meteen toe kunt passen. Al met al dus zeker een aanrader."

Tom Timmermans Marketing & PR | Fourtress