Marjolein Bongers - House of Social Media
LinkedIn heeft een hoop nieuwe functionaliteiten op het programma staan, waarbij enkele binnenkort worden uitgerold. Onderstaand een kort overzicht wat je kunt binnenkort kunt verwachten.
House of Social Media - Marjolein Bongers Herkenbaar? Je scrolt door de tijdlijn van LinkedIn en ziet een interessant artikel voorbij komen. Helaas heb je op dat moment niet de tijd om het artikel te lezen. Veel LinkedIn gebruikers weten niet dat je op dat moment een artikel kunt opslaan om later –in alle rust- terug te lezen.
Je profielfoto of je coverfoto met jou en je kinderen. Of alleen je kinderen. Slapend met hun duim in de mond, op vakantie in zwembroek. Het gebeurt aan de lopende band, want we tonen onze grootste trots graag in vol ornaat aan...
Facebook is momenteel druk bezig om nieuwe functies uit te rollen, ik heb er 3 voor je op een rijtje gezet!
House of Social Media - Marjolein Bongers Instagram Stories zijn enorm populair. Enerzijds omdat de content tijdelijk is (je stories zijn 24 zichtbaar en verdwijnen daarna) maar anderzijds ook omdat de stories veelal authentieker zijn dan de foto’s in de feed. Al die perfecte plaatjes met tig filters en waar men veelal uren over doet is natuurlijk geen afspiegeling van het echte leven. Zelf merk ik dat ik het moe ben; al die perfect picture’s in de feed.