Hoe bewaar je interessante artikelen op LinkedIn?

House of Social Media - Marjolein Bongers Herkenbaar? Je scrolt door de tijdlijn van LinkedIn en ziet een interessant artikel voorbij komen. Helaas heb je op dat moment niet de tijd om het artikel te lezen. Veel LinkedIn gebruikers weten niet dat je op dat moment een artikel kunt opslaan om later –in alle rust- terug te lezen.

Je kunt overigens alleen linkjes opslaan, dus een statusupdate met alleen tekst of een foto kun je niet bewaren op LinkedIn zelf om later terug te lezen.

1. Op de desktop

Klik op het vaandeltje rechts onderaan de post, hiermee kun je het bericht bewaren om later terug te lezen. 

Artikel teruglezen? Ga naar de homepage en aan de linkerkant vind je in het de optie “your saves articles” . Indien je hier op klikt krijg je een mooi overzicht van alle artikelen die je hebt bewaard. 

1. Op Mobiel

Scroll je door de tijdlijn op je mobiel dan staat hier niet het vaandeltje maar  klik je even op de 3 puntjes rechtsboven de post. Vervolgens kun je klikken op “artikel bewaren”. 

Artikel teruglezen op je mobiele telefoon? Ga naar je eigen profiel, scroll iets naar beneden en vervolgens zie je de optie “opgeslagen items”.

Veel succes!

Wil je meer succes en resultaat uit LinkedIn halen en je doelstellingen behalen? Volg dan mijn e-course en ik leer jou middels videolessen om LinkedIn praktisch en strategisch in te zetten zodat jij succesvol kunt worden op LinkedIn. Meer info: www.onlinelinkedinacademy.nl