Boekpresentatie “Succes met e-commerce”

Marjolein Bongers - House of Social Media VENLO – Op 15 oktober aanstaande vindt de boekpresentatie plaats van het door negen auteurs geschreven “Succes met e-commerce”. De gastheer van de avond is Frans Pollux en het eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door Stephan Satijn, wethouder Economische zaken van Venlo.

Steeds meer mensen beginnen een webwinkel. Alleen al het afgelopen jaar is het aantal webwinkels in Nederland gestegen van 45.000 naar 59.000. Met deze explosieve groei ontstaat een gebrek aan kennis. Eén op de drie webwinkels heeft nog nooit winst geboekt en 50% van de mensen die een webwinkel runnen verdient hiermee geen modaal inkomen.


Succes met e-commerce voorziet in de behoefte aan meer beschikbaarheid van kennis op het gebied van online marketing. Het boek is erop gericht om ondernemers te helpen met het bereiken van een hoger rendement uit hun online activiteiten. Centraal hierbij staat het minder uitgeven aan online marketing en meer verdienen aan elke wel uitgegeven marketing euro.
In elk hoofdstuk wordt één specifiek onderwerp onder de loep genomen. De basisbegrippen worden uitgelegd en de lezer krijgt handvaten om direct zelf aan de slag te gaan. De onderwerp zijn: zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren, contentmarketing, web analytics, sociale media marketing, videomarketing, e-mailmarketing, affiliate marketing, mobile marketing en webinars.


Het boek is een initiatief van Marc de Groot en is geschreven door Marjolein Bongers, Isua Botman, Ted Daamen, Laszlo Graven, Marc de Groot, Michael Linthorst, Robert Mares, Christian Slagter en Rick de Vlieger met een voorwoord van René C.W. Boender. De boekpresentatie begint om 20:00u.


Wil jij bij de boekpresentatie aanwezig zijn? Of heb je interesse om een recensie te schrijven van het boek? Stuur dan even een mailtje naar marjolein@houseofsocialmedia.nl 


Locatie en programma boekpresentatie
Koops Boeken, Klaasstraat 17, 5911 JN Venlo
19:30u deur open 
20:00u start officiële programma 
21:00u netwerk borrel 
22:00u einde