Social Media Strategie

Marjolein Bongers - House of Social Media Plan van aanpak waarmee je direct strategisch en praktisch aan de slag kunt gaan.

Social media inzetten doe je niet zomaar. Ze maken deel uit van je marketingmix en moeten dus leiden tot resultaat. Goede content en interactie met je doelgroep zijn hierbij de belangrijkste succesfactoren. We helpen je de dialoog met je klanten aan te gaan en hen hierdoor te ‘transformeren’ tot ambassadeurs voor je bedrijf.

House of Social Media kan je bedrijf verder helpen om social media strategisch in te zetten en je doelen te bereiken. Dit doen we door het schrijven van een social media strategie, ook wel plan van aanpak genoemd. Je marketingstrategie vormt hierbij het uitgangspunt.

Het plan van aanpak geeft je eventueel samen met een social media training de handvaten om zelf met social media aan de slag te gaan. Uiteraard kun je het onderhoud van je social media kanalen ook uitbesteden aan House of Social Media. We kunnen zorgdragen voor de uitvoering van het plan, implementatie, contentcreatie en community management.


« Terug naar het overzicht
"Door haar kritische & duidelijke visie heeft ze ons de volgende stap laten maken in omnichannel omgeving" Chiel van Rijn - Directeur Saturn
Kennismaken of meer info? Neem dan nu contact met me op voor meer informatie! Contact