Mijn naam is Marjolein Bongers, sinds 10,5  jaar  eigenaresse / oprichtster van House of Social Media en trotse moeder van mijn dochter Julia. 

Wat doet mijn bedrijf? 
Ik help bedrijven met het succesvol inzetten van LinkedIn. 

De vragen die ik vaak krijg zijn: Hoe kunnen we LinkedIn inzetten om ons bedrijf beter te profileren? Hoe zorg ik dat mijn medewerkers transformeren van medewerker naar merkambassadeur?  Hoe kunnen de sales medewerkers Social Selling via LinkedIn inzetten? Welke content werkt wel en welke niet, en waarom niet? Op welke manier kan ik beïnvloedingspsychologie inzetten op LinkedIn zodat klanten sneller "ja" zeggen tegen mijn diensten of product? En hoe doe ik dit op een authentieke manier?

Wat heb ik jou te bieden? 

1. Trainingen
Ik geef veelal LinkedIn In-company trainingen maar ook op basis van open inschrijving.  Mijn trainingen zijn altijd  interactief, praktisch en we gaan ook concreet aan de slag.

2. Lezingen
Als keynote spreker ben ik verbonden aan Quality Bookings en spreek ik als LinkedIn Expert op congressen en evenementen over onderwerpen als Social Selling met LinkedIn, Meer succes met LinkedIn, Employer Branding en de toepasbaarheid van beïnvloedingspychologie via LinkedIn. 

3. Social Media Strategie
Struggle je met je social media strategie? Bel me en we gaan samen aan de slag om een goede strategie voor je bedrijf op te stellen. 

Wat klanten over mij zeggen
Ik hoor vaak dat klanten en deelnemers zeggen dat ze energie van mij krijgen. Ik ben straight to the point, ik zeg wat ik denk en ik ben zeer bevlogen. Overigens ben ik niet ijzersterk in small talk maar ga graag een echt gesprek met je aan en ben dol op vragen stellen om snel tot de kern te komen. 

De trainingen die ik geef voelen voor deelnemers altijd vrij en ontspannen. Ikzelf maak niet zo veel grapjes (ieder zijn talent) maar anderen mogen dat altijd! (max 3 per half uur) 

Waar ik blij van word 
Nieuwe mensen ontmoeten en mijn kennis overdragen op zakelijk vlak. Mensen inspireren en enthousiasmeren. Op privé vlak krijg ik energie van boksen, wielrennen, reizen, dingen doen die ik eigenlijk niet durf, strand- of boswandeling en natuurlijk word ik blij van mijn dochter Julia. 

Waar ben ik nu vooral mee bezig?
Ik heb een opleiding gedaan tot beïnvloeidingspsycholoog en ik vertaal in mijn trainingen en lezingen -indien gewenst- de 7 beïnvloedingsstrategieën van Cialdini concreet naar de praktijk. Hoe kun je deze beïnvloedingsstrategieën succesvol inzetten via LinkedIn? Of Social Media breed. 

Medio juni 2020 heb ik tevens mijn eerste boek gelanceerd; LinkedIn Power -Ontdek de Superkracht van LinkedIn-. Het boek was al voor de lancering een enorm succes en behaalde zelfs via pre-orders de top 5 van Managementboek.  Momenteel schrijf ik (samen met een co-auteur) mijn tweede boek wat eind 2021 in de (online) winkels zal liggen. 

Wil je jouw kennis of die van de medewerkers op het gebied van social media laten bijspijkeren? Organiseer je een bijeenkomst en ben je op zoek naar een LinkedIn spreker die met veel energie & passie kan vertellen over sociale media, social selling, employer branding, personal branding of beïnvloedingspsychologie via LinkedIn? 

Leuk! Bel me dan even op: 06-18469517 of stuur een mail naar: marjolein@houseofosocialmedia.nl 

Mag ik je voorstellen aan onze nieuwe trainer Daan?

Met trots stel ik je graag voor:  LinkedIn trainer Daan.  

Daan heeft een passie voor trainen en dat merk je! Hij krijgt er energie van als hij zijn boodschap zo kan verpakken dat de deelnemers worden meegezogen in zijn verhaal en uiteindelijk iedereen naar buiten stuurt met concrete tips die voor hem of haar relevant zijn. 

Zijn achtergrond als gedragseconoom maakt dat Daan een bijzondere interesse heeft voor gedrag en gedragsverandering. Laat dat nu net bij de inzet van LinkedIn een belangrijk onderdeel zijn. 

Toen ik Daan vroeg wat zijn hobby was, ik kreeg ik als antwoord: "Voetballen op serieus niveau, iets onder de top van de hoogste amateurs". Ik weet nog steeds niet hoe goed hij nou echt is!  

LinkedIn Power - Ontdek de Superkracht van LinkedIn

Op 11 juni 2020 is mijn eerste boek uitgekomen; LinkedIn Power. De vijfde druk is in maart 2021 verschenen.

LinkedIn is hot. Niet zo gek eigenlijk want LinkedIn is hét zakelijk online platform waar je snel en gemakkelijk in contact kunt komen met jouw doelgroep. In tegenstelling tot de andere social media kun je met een post op LinkedIn nog veel mensen bereiken zonder een euro uit te geven! Je kunt ervoor zorgen dat je probleemloos wordt gevonden door potentiële klanten of opdrachtgevers en door je kennis te delen kun je jezelf profileren.

Na het lezen van dit boek zul je veel succesvoller zijn op LinkedIn. Je leert hoe je een professioneel profiel opbouwt, welke content wel en welke niet werkt op LinkedIn en hoe je slim zoekt naar potentiële klanten. Je krijgt antwoord op brandende vragen over instellingen en privacy en leest ook hoe je psychologische beïnvloeding – waaronder de zeven beïnvloedingsprincipes van Cialdini – en neuromarketing kunt inzetten op LinkedIn zodat je jouw doelgroep positief kunt verleiden om sneller "ja" te zeggen tegen jouw aanbod of diensten. 

Het boek bevat bovendien veel praktische tips en bijdragen van andere experts, bijvoorbeeld over personal branding, video en storytelling. LinkedIn Power staat in de top 10 lijst van bestverkochte boeken 2020 bij Managementboek. 

LinkedIn Power is te koop van de lokale boekhandel maar ook online bij onder andere Bol.com en Managementboek. 

Momenteel ben ik druk bezig met mijn tweede boek, volg me via social media en ik houd je op de hoogte van de ontwikkelingen.

Bestel het boek LinkedIn Power

5 Ondernemers lessen in 20 minuten - LinkedIn

In de media

De afgelopen 10 jaar ben ik onder andere geïnterviewd door:

PODCAST INTERVIEWS

INTERVIEWS & PUBLICATIES

BNR Podcast | Ben Tiggelaar

BNR Podcast | Danielle de Jonge

BNR Podcast

Gastdocente

Als gastdocente geef ik regelmatig social media gastcolleges aan Hogescholen en Universiteiten. Ik werk onder andere voor Tilburg University, NIMA, Radboud University, Technische Universiteit Eindhoven en Fontys.

Voor Radboud Centrum Sociale Wetenschappen verzorg ik gastcolleges tijdens de Driedaagse Bootcamp Innovatieve Communicatie. Deze bootcamp vormt de ideale combinatie van wetenschappelijke inzichten en bijdragen uit de praktijk: state-of-the-art onderzoek door Radboud Universiteit docenten, aangevuld met praktijktips van praktijkexperts.