Social Media Spreker

Hoe kun je social media in een continu veranderend medialandschap zo effectief mogelijk inzetten? Het is een vraag waar vele bedrijven – zowel groot als klein – tegenwoordig mee worstelen.

Ben je op zoek naar een bevlogen en inspirerende spreker voor jouw event? Als keynote spreker ben ik verbonden aan Quality Bookings. Onderstaand een greep uit de onderwerpen, voel je vrij om jouw concrete vraag bij mij neer te leggen voor een op maat gemaakte presentatie die perfect aansluit op jouw doelgroep.

Onderstaand een greep uit de onderwerpen:

✔ Neuromarketing & Beïnvloedingspsychologie via LinkedIn (NIEUW!) 
✔ Cialdini goes social: beïnvloedingsprincipes op LinkedIn (NIEUW!) 
✔ Social Selling met LinkedIn 
✔ Personal Branding
✔ Employer Branding
✔ Instagram Marketing
✔ Social Media Trends 2020
✔ Van Medewerker naar MERKambassadeur 

Enkele klanten: Mitsubishi Motors Nederland, RTL Z, Nederlands Vastgoed Congres, Walt Disney Company, Canon, Adobe, Office Center, MKB Eindhoven, Schwarzkopf, Coiffure Award, Schiphol Group, Raad van State, Kamer van Koophandel, Sligro, Congres Facebook en Instagram Marketing. 

Voor boekingen of meer info kun je terecht bij Manon Boodt van Quality Bookings; 036 848 11 21 of neem even contact met mij op; 06 184 69 517

Boek Marjolein Bongers als spreker

De Toepasbaarheid van beïnvloedingspsycholgie via Social Media

Wanneer je werkzaam bent in marketing, sales of management is Cialdini wellicht bekend bij je. Robert Cialdini is hoogleraar psychologie en schreef onder andere het boek  "De zes geheimen van het overtuigen". Een zevende geheim is later toegevoegd. 

Als bijna  beïnvloedingspsycholoog  vertaal ik tijdens een interactieve lezing de 7 Beïnvloedingsprincipes van Cialdini naar de inzet van LinkedIn. 

Op welke manier kun je deze wetenschappelijk onderzochte beïnvloedingswapens inzetten om jouw inzet op LinkedIn tot een succes te maken? Hoe kun jij deze toepassen op social media zodat je jouw doelgroep gaat verleiden om sneller "ja" te zeggen op jouw aanbod? En op welke manier doe je dit authentiek?  Op welke manier kun je iemands brein beïnvloeden zonder dat hij of zij het in de gaten heeft? 

Een zeer waardevolle en interactieve lezing waarbij ik het publiek vertel op welke manier zij het brein van andere kunnen beïnvloeden via LinkedIn met als doel meer leads en klanten.  

Impressie lezing Nevacon Vastgoed Congres

"Marjolein is een energieke en kundige spreekster. Tijdens ons jaarlijkse Secretarieel Community Event wist Marjolein één ieders aandacht te pakken en met bruikbare "tips an tricks" naar huis te sturen. Een inspirerend verhaal waarbij het Marjolein uitstekend lukt zich in te leven en in te spelen op het sterk varierende niveau van de bezoekers. Social Media makkelijk en leuk gemaakt "

Maurice Theunissen Sr. Rayonmanager | Randstad

"Marjolein heeft de account- en sales managers van Canon Nederland verder bekwaamd op het gebied van Social Selling middels LinkedIn. Ze vertelt gepassioneerd over haar vak, is uitstekend voorbereid en combineert de theorie met de praktijk in de juiste mix. Absolute aanrader!"

Mathieu Peeters Senior Director Strategic Marketing | Canon

"Marjolein spreekt tijdens onze Business Edition Masterclass over online marketing en met name de mogelijkheden van LinkedIn. Een boeiend verhaal op een spontane en aangename manier gepresenteerd. Ik ken vrijwel geen vrouwelijke sprekers op dit niveau. Zeer professioneel, met humor en het talent om werkelijk verbinding te maken met het publiek. Heerlijke uitstraling. Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze business deelnemers."

Michael Pilarczyk Europe’s Mindset & Mindfulness Coach

Lezing Michael Pilarczyk

Lezing "De kracht van LinkedIn" - Business Edition "Master Your Mindset" Michael Pilarczyk

Lezing Mitsubishi Motors Nederland

Lezing "Move on Social Media" - Dealer event van Mitsubish Motors Nederland

Lezing Randstad

Lezing "Personal Branding" - Klantevent Randstad

Impressie LinkedIn lezing The Walt Disney Compagny

Impressie LinkedIn Lezing - HP & Adobe

Interview met Robert de Vries van Quality Bookings