Vragen? Vragen!

Voor meer informatie over LinkedIn In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers 
Eigenaar House of Social Media

marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"Mars Associates (zo worden medewerkers aangeduid) zijn in de regel enthousiaste ambassadeurs voor de organisatie. Ook online. Maar hoe kun je nog beter uiting geven aan je waardering voor Mars als werkgever op een medium als LinkedIn? Hoe werkt het algoritme van dit platform? Welke app kun je het beste gebruiken voor het maken van de korte video's die je wilt plaatsen? Wil jij dat ook weten? Neem dan contact op met Marjolein want zij kan het je op een aansprekende manier vertellen zodat je meteen aan de slag zult willen gaan! Aanrader!"

Roel Govers Corporate Affairs Director | MARS

"Marjolein heeft voor Fontys Hogeschool HRM en Psychologie een social media plan opgesteld. Hier is een intensief traject aan vooraf gaan met medewerkers onder leiding van Marjolein. Marjolein heeft een groot gevoel van betrokkenheid en heeft veel kennis van zaken"

Petra de Swart Consultant international projects | Fontys HRM en Psychologie

"Voor onze retail partners wilden we een “learning journey” aanbieden met als onderwerp: Instagram marketing. Marjolein heeft deze workshop verzorgd.
De feedback en response van onze partners hierop was uitstekend. Samenwerking met Marjolein verliep zeer prettig (meedenkend en professioneel).
De workshop bood een goede inkijk in de mogelijkheden van Instagram en werd zeer goed begeleid door Marjolein. Samenvattend: goed voorbereid, op maat, duidelijke presentatie en juiste afstemming op de deelnemers!"

Vitra. Oscar Moor | Vitra.

"De training 'Beïnvloedingspsychologie via Linkedin' was erg leerzaam en interessant. Met name de combinatie van theorie en praktische toepassing spreekt me erg aan. Marjolein heeft een prettige manier van presenteren, er zit tempo in, veel interactie met de groep en de training zit vol met goede tips die je meteen toe kunt passen. Al met al dus zeker een aanrader."

Tom Timmermans Marketing & PR | Fourtress