Vragen? Vragen!

Voor meer informatie over LinkedIn In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers 
Eigenaar House of Social Media

marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"Marjolein, heeft voor de Sligro Venlo een groep horeca ondernemers bij de hand genomen, en hun de weg gewezen in de wereld van Social Media. Ik wil hierbij mijn complimenten overbrengen op de wijze waarop zij dit heeft gedaan. Ondernemers waren dan ook vol lof over haar verhaal."

Stanley Mooren Vestigingsdirecteur | Sligro

"Hela Thissen BV is in de afgelopen maanden intensief bezig geweest zich te bekwamen in social media. Hiervoor hebben wij de hulp ingeroepen van Marjolein. Buiten het feit dat Marjolein een bijzonder prettig persoon is, heeft zij op zeer bekwame wijze een Online Presence Scan opgesteld, ons geholpen met het schrijven van een Social Media Strategie en voor diverse mensen in het bedrijf trainingen verzorgd. Een prettige samenwerking die wij zeer zeker een vervolg gaan geven."

Hay Thissen Owner | Hela

"Marjolein heeft voor mijn vak Social Media Marketing aan de Universiteit van Tilburg een gastcollege gegeven. Dit deed ze zeer goed! Ze is gedreven, enthousiast, kundig en hele prettige spreker om naar te luisteren. De studenten waren gedurende het hele college aandachtig aan het luisteren en waren heel enthousiast over haar college. Voor herhaling vatbaar."

Marjolijn Antheunis Professor of Communication and Technology | Tilburg University

"Marjolein delivered a spot on presentation for our team at Kabisa. She listened well to our wishes and adjusted the content to our needs. Her story is based on a solid theory and years of experiences. Her persuasive power and enthusiastic personality appeal to a diverse audience.
I would recommend her to anybody seeking a highly interesting & hands-on LinkedIn workshop/masterclass."

Veronika van Heur Business Development Manager | Kabisa