Vragen? Vragen!

Voor meer informatie over LinkedIn In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers 
Eigenaar House of Social Media

marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"Duidelijke training, vlot tempo en de opgedane kennis over neuromarketing en beïnvloedingspsychologie is makkelijk in de praktijk te brengen. "

Twan Lammers Online Marketeer | Komma | Web & Branding Agency

"Marjolein is een energieke en kundige spreekster. Tijdens ons jaarlijkse Secretarieel Community Event wist Marjolein één ieders aandacht te pakken en met bruikbare "tips an tricks" naar huis te sturen. Een inspirerend verhaal waarbij het Marjolein uitstekend lukt zich in te leven en in te spelen op het sterk varierende niveau van de bezoekers. Social Media makkelijk en leuk gemaakt "

Maurice Theunissen Sr. Rayonmanager | Randstad

"En weer een fantastische Masterclass door Marjolein Bongers bij MKB Eindhoven. Dit keer speciaal voor HR medewerkers en ondernemers die zelf de personeelswerving verzorgen, de masterclass LinkedIn Recruitment & Employer Branding. Onze ondernemers waren enthousiast en gaven Marjolein maar liefst een 9,2 en 100% van de deelnemers gaf aan dat ze de masterclass bij derden zouden aanbevelen."

Simone Blommers Accountmanager | MKB Eindhoven

"Ik kwam in contact met Marjolein door een event dat wij vanuit &C Talent samen met LinkedIn op hebben gezet. Hierbij sloot Marjolein aan als expert op het gebied van LinkedIn en social media in general. Haar enthousiasme, kennis en kunde werden snel duidelijk. En ik ben dan ook blij dat we deze startende creatieve talenten onder begeleiding van Marjolein wat extra kneepjes van social media mogen bijbrengen. Marjolein is iemand die zich voor de volle 100% inzet voor een klant. Beslagen ten ijs komt en een persoonlijke training verzorgd zodat, zelfs in tijden dat alles ineens online moet, iedereen betrokken blijft en wijzer en enthousiast de training uitkomt. "

Charlotte Trommelen Marketing Manager & Director &C Talent | &C