Vragen? Vragen!

Voor meer informatie over In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers - LinkedIn Expert 
marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"Marjolein is een energieke en kundige spreekster. Tijdens ons jaarlijkse Secretarieel Community Event wist Marjolein één ieders aandacht te pakken en met bruikbare "tips an tricks" naar huis te sturen. Een inspirerend verhaal waarbij het Marjolein uitstekend lukt zich in te leven en in te spelen op het sterk varierende niveau van de bezoekers. Social Media makkelijk en leuk gemaakt "

Maurice Theunissen Sr. Rayonmanager | Randstad

"Marjolein spreekt tijdens onze Business Edition Masterclass over online marketing en met name de mogelijkheden van LinkedIn. Een boeiend verhaal op een spontane en aangename manier gepresenteerd. Ik ken vrijwel geen vrouwelijke sprekers op dit niveau. Zeer professioneel, met humor en het talent om werkelijk verbinding te maken met het publiek. Heerlijke uitstraling. Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze business deelnemers."

Michael Pilarczyk Europe’s Mindset & Mindfulness Coach

"Marjolein heeft voor mijn vak Social Media Marketing aan de Universiteit van Tilburg een gastcollege gegeven. Dit deed ze zeer goed! Ze is gedreven, enthousiast, kundig en hele prettige spreker om naar te luisteren. De studenten waren gedurende het hele college aandachtig aan het luisteren en waren heel enthousiast over haar college. Voor herhaling vatbaar."

Marjolijn Antheunis Professor of Communication and Technology | Tilburg University

"Voor onze retail partners wilden we een “learning journey” aanbieden met als onderwerp: Instagram marketing. Marjolein heeft deze workshop verzorgd.
De feedback en response van onze partners hierop was uitstekend. Samenwerking met Marjolein verliep zeer prettig (meedenkend en professioneel).
De workshop bood een goede inkijk in de mogelijkheden van Instagram en werd zeer goed begeleid door Marjolein. Samenvattend: goed voorbereid, op maat, duidelijke presentatie en juiste afstemming op de deelnemers!"

Vitra. Oscar Moor | Vitra.