Vragen? Vragen!

Voor meer informatie over In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers - LinkedIn Expert 
marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"Ik kwam in contact met Marjolein door een event dat wij vanuit &C Talent samen met LinkedIn op hebben gezet. Hierbij sloot Marjolein aan als expert op het gebied van LinkedIn en social media in general. Haar enthousiasme, kennis en kunde werden snel duidelijk. En ik ben dan ook blij dat we deze startende creatieve talenten onder begeleiding van Marjolein wat extra kneepjes van social media mogen bijbrengen. Marjolein is iemand die zich voor de volle 100% inzet voor een klant. Beslagen ten ijs komt en een persoonlijke training verzorgd zodat, zelfs in tijden dat alles ineens online moet, iedereen betrokken blijft en wijzer en enthousiast de training uitkomt. "

Charlotte Trommelen Marketing Manager & Director &C Talent | &C

"Vorig jaar gaf Marjolein een enthousiasmerende cursus over social media bij de Raad van State. Reden te meer om haar nu voor een 1-op-1 training te vragen over hoe ik LinkedIn beter kan inzetten voor de organisatie. Zowel vanuit mijn persoonlijke pagina als met de bedrijfspagina. Marjolein is niet alleen een goede trainer, maar vooral ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik heb veel praktische tips en trucs van haar gekregen, maar ook – en dat is vooral heel waardevol – goede suggesties voor content in de toekomst. Ik zou haar training, of dat nu 1-op-1 is of haar Online LinkedIn Academy, van harte aanbevelen (en heb dat ook al gedaan)!"

Wendy van der Sluijs Persvoorlichter en Woordvoerder | Raad van State

"Marjolein delivered a spot on presentation for our team at Kabisa. She listened well to our wishes and adjusted the content to our needs. Her story is based on a solid theory and years of experiences. Her persuasive power and enthusiastic personality appeal to a diverse audience.
I would recommend her to anybody seeking a highly interesting & hands-on LinkedIn workshop/masterclass."

Veronika van Heur Business Development Manager | Kabisa

"Recent hebben wij onze Recruitment Specialisten een online training bij Marjolein laten volgen. “Van medewerker naar MERKambassadeur.” Oorspronkelijk zou het een in-company training zijn, maar gezien de perikelen met het Corona virus hebben wij in overleg met Marjolein besloten om dit via een webinar te doen. Omdenken en juist door laten gaan was onze spirit en Marjolein ging daar helemaal in mee! Ik wil Marjolein graag aanbevelen bij ondernemingen die actief zijn op LinkedIn. Ze is kundig, legt zaken goed en pragmatisch uit, luistert naar de behoefte van de deelnemers in de groep en creëert (ook online) een ontspannen sfeer. Top werk!"

Jeroen Teijink CEO | Techsharks