Vragen? Vragen!

Wil je ook het geheim van LinkedIn ontdekken?

Voor meer informatie over LinkedIn In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers 
Eigenaar House of Social Media

marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"Marjolein heeft ons sales en marketing team vele handvatten aangereikt voor de volgende stap in Social Selling. Haar inspirerende sessie was boeiend, met veel energie en vooral ook veel praktische Linkedin tips en gerichte adviezen. De presentatie was doelgericht en pragmatisch tegelijk. Kortom zeer de moeite waard."

Hans Smittenaar Managing Director | Canon

"In het kader van de Week van de Mediawijsheid hebben wij Julia uitgenodigd voor het geven van een webinar voor kinderen/jongeren en hun ouders. Julia heeft een enthousiaste en natuurlijke manier van presenteren. Doordat ze de taal van de kinderen spreekt sluit het goed aan bij de doelgroep. We hopen dat dit webinar ertoe leidt dat er in meer gezinnen samen over mediagebruik wordt gesproken.
"

Inge Joeloemsing Mediacoach | Bibliotheek Eindhoven

"Marjolein heeft voor Fontys Hogeschool HRM en Psychologie een social media plan opgesteld. Hier is een intensief traject aan vooraf gaan met medewerkers onder leiding van Marjolein. Marjolein heeft een groot gevoel van betrokkenheid en heeft veel kennis van zaken"

Petra de Swart Consultant international projects | Fontys HRM en Psychologie

"Nice training! Full of practical, to-the-point tips & tricks that could be used right away."

Marianne Faro Director | Itility