Vragen? Vragen!

Wil je ook het geheim van LinkedIn ontdekken?

Voor meer informatie over LinkedIn In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers 
Eigenaar House of Social Media

marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"En weer een fantastische Masterclass door Marjolein Bongers bij MKB Eindhoven. Dit keer speciaal voor HR medewerkers en ondernemers die zelf de personeelswerving verzorgen, de masterclass LinkedIn Recruitment & Employer Branding. Onze ondernemers waren enthousiast en gaven Marjolein maar liefst een 9,2 en 100% van de deelnemers gaf aan dat ze de masterclass bij derden zouden aanbevelen."

Simone Blommers Accountmanager | MKB Eindhoven

"Marjolein heeft de account- en sales managers van Canon Nederland verder bekwaamd op het gebied van Social Selling middels LinkedIn. Ze vertelt gepassioneerd over haar vak, is uitstekend voorbereid en combineert de theorie met de praktijk in de juiste mix. Absolute aanrader!"

Mathieu Peeters Senior Director Strategic Marketing | Canon

"Marjolein heeft voor mijn vak Social Media Marketing aan de Universiteit van Tilburg een gastcollege gegeven. Dit deed ze zeer goed! Ze is gedreven, enthousiast, kundig en hele prettige spreker om naar te luisteren. De studenten waren gedurende het hele college aandachtig aan het luisteren en waren heel enthousiast over haar college. Voor herhaling vatbaar."

Marjolijn Antheunis Professor of Communication and Technology | Tilburg University

"Vorig jaar gaf Marjolein een enthousiasmerende cursus over social media bij de Raad van State. Reden te meer om haar nu voor een 1-op-1 training te vragen over hoe ik LinkedIn beter kan inzetten voor de organisatie. Zowel vanuit mijn persoonlijke pagina als met de bedrijfspagina. Marjolein is niet alleen een goede trainer, maar vooral ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik heb veel praktische tips en trucs van haar gekregen, maar ook – en dat is vooral heel waardevol – goede suggesties voor content in de toekomst. Ik zou haar training, of dat nu 1-op-1 is of haar Online LinkedIn Academy, van harte aanbevelen (en heb dat ook al gedaan)!"

Wendy van der Sluijs Persvoorlichter en Woordvoerder | Raad van State