Vragen? Vragen!

Voor meer informatie over In-company trainingen, online trainingen, lezingen of samenwerkingen kun je contact opnemen via het contactformulier of bel mij even. Maak je gebruik van het contactformulier? Laat dan ook even je telefoonnummer achter, bellen is in vele gevallen prettiger dan mailen. 

Marjolein Bongers - LinkedIn Expert 
marjolein@houseofsocialmedia.nl
Tel.  +31 6 18 46 95 17

Whatsapp: +31 6 18 46 95 17

 


"Hela Thissen BV is in de afgelopen maanden intensief bezig geweest zich te bekwamen in social media. Hiervoor hebben wij de hulp ingeroepen van Marjolein. Buiten het feit dat Marjolein een bijzonder prettig persoon is, heeft zij op zeer bekwame wijze een Online Presence Scan opgesteld, ons geholpen met het schrijven van een Social Media Strategie en voor diverse mensen in het bedrijf trainingen verzorgd. Een prettige samenwerking die wij zeer zeker een vervolg gaan geven."

Hay Thissen Owner | Hela

"En weer een fantastische Masterclass door Marjolein Bongers bij MKB Eindhoven. Dit keer speciaal voor HR medewerkers en ondernemers die zelf de personeelswerving verzorgen, de masterclass LinkedIn Recruitment & Employer Branding. Onze ondernemers waren enthousiast en gaven Marjolein maar liefst een 9,2 en 100% van de deelnemers gaf aan dat ze de masterclass bij derden zouden aanbevelen."

Simone Blommers Accountmanager | MKB Eindhoven

"Marjolein spreekt tijdens onze Business Edition Masterclass over online marketing en met name de mogelijkheden van LinkedIn. Een boeiend verhaal op een spontane en aangename manier gepresenteerd. Ik ken vrijwel geen vrouwelijke sprekers op dit niveau. Zeer professioneel, met humor en het talent om werkelijk verbinding te maken met het publiek. Heerlijke uitstraling. Alleen maar positieve reacties ontvangen van onze business deelnemers."

Michael Pilarczyk Europe’s Mindset & Mindfulness Coach

"Marjolein, heeft voor de Sligro Venlo een groep horeca ondernemers bij de hand genomen, en hun de weg gewezen in de wereld van Social Media. Ik wil hierbij mijn complimenten overbrengen op de wijze waarop zij dit heeft gedaan. Ondernemers waren dan ook vol lof over haar verhaal."

Stanley Mooren Vestigingsdirecteur | Sligro