Wij kennen het geheim van LinkedIn

Bekijk hoe we jou kunnen helpen
Beste LinkedIn Opleider
Nr. 1 LinkedIn Trainingen
Score 9,1
van ruim 7500 beoordelingen
+ 12,5 jaar ervaring
Met onze ruime ervaring zijn wij dé LinkedIn specialisten

Wat kunnen wij voor je doen?

Hoe kunnen we LinkedIn inzetten om ons merk beter te profileren? Welke type content moeten we eigenlijk plaatsen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn medewerkers de organisatie uitdragen en merkambassadeurs worden? Hoe kunnen we Social Selling inzetten voor leadgeneratie?

Het is zomaar een greep uit de vragen die bedrijven – groot en klein – dagelijks aan ons stellen.

12,5-Jarig Jubileum House of Social Media

Referenties

In de afgelopen 13 jaar hebben wij veel bedrijven, organisaties en instellingen getraind en wegwijs gemaakt in het effectief en zakelijk inzetten van LinkedIn. Van lokale bedrijven tot internationale organisaties, zowel in de B2C als B2B markt. Bekijk een deel van de referenties. Uiteraard staan onze klanten jou ook graag te woord om hun ervaringen te delen.
Meer referenties

"Marjolein heeft ons sales en marketing team vele handvatten aangereikt voor de volgende stap in Social Selling. Haar inspirerende sessie was boeiend, met veel energie en vooral ook veel praktische Linkedin tips en gerichte adviezen. De presentatie was doelgericht en pragmatisch tegelijk. Kortom zeer de moeite waard."

Hans Smittenaar Managing Director | Canon

"Mars Associates (zo worden medewerkers aangeduid) zijn in de regel enthousiaste ambassadeurs voor de organisatie. Hoe kun je nog beter uiting geven aan je waardering voor Mars als werkgever op een medium als LinkedIn?

Hoe werkt het algoritme van dit platform? Welke content werkt het beste?
Wil jij dat ook weten? Neem dan contact op met Marjolein want zij kan het je op een aansprekende manier vertellen zodat je meteen aan de slag zult willen gaan!

Aanrader!"

Roel Govers Corporate Affairs Director | MARS

"Wij hebben met RTL Z een LinkedIn-training gevolgd bij Marjolein, en dat was zeer boeiend. Ze was goed voorbereid, had zich verdiept in wat we doen en kwam met hele concrete, waardevolle tips. Aanrader als je meer uit je LinkedIn-profiel of -pagina wilt halen."

Karin Husslage Plaatsvervangend chef RTL Z bij RTL | RTL Z

"Vorig jaar gaf Marjolein een enthousiasmerende cursus over social media bij de Raad van State. Reden te meer om haar nu voor een 1-op-1 training te vragen over hoe ik LinkedIn beter kan inzetten voor de organisatie. Zowel vanuit mijn persoonlijke pagina als met de bedrijfspagina. Marjolein is niet alleen een goede trainer, maar vooral ook een heel prettig persoon om mee samen te werken. Ik heb veel praktische tips en trucs van haar gekregen, maar ook – en dat is vooral heel waardevol – goede suggesties voor content in de toekomst. Ik zou haar training, of dat nu 1-op-1 is of haar Online LinkedIn Academy, van harte aanbevelen (en heb dat ook al gedaan)!"

Wendy van der Sluijs Persvoorlichter en Woordvoerder | Raad van State

In de Media