LinkedIn Strategie

Plan van aanpak waarmee je direct strategisch en praktisch aan de slag kunt gaan.

LinkedIn inzetten doe je niet zomaar. Ze maken deel uit van je marketingmix en moeten dus leiden tot resultaat. Goede content en interactie met je doelgroep zijn hierbij de belangrijkste succesfactoren. We helpen je de dialoog met je klanten aan te gaan en hen hierdoor te ‘transformeren’ tot ambassadeurs voor je bedrijf.

House of Social Media kan je bedrijf verder helpen om social media strategisch in te zetten en je doelen te bereiken. Dit doen we door het samen schrijven van een social media strategie, ook wel plan van aanpak genoemd. Je marketingstrategie vormt hierbij het uitgangspunt.

Het plan van aanpak geeft je eventueel samen met een social media training de handvaten om zelf met social media aan de slag te gaan. 

Voordat we kunnen starten met de social media strategie plannen we een strategische brainstormsessie.

"Marjolein heeft voor Fontys Hogeschool HRM en Psychologie een social media plan opgesteld. Hier is een intensief traject aan vooraf gaan met medewerkers onder leiding van Marjolein. Marjolein heeft een groot gevoel van betrokkenheid en heeft veel kennis van zaken"

Petra de Swart Consultant international projects | Fontys HRM en Psychologie

"Hela Thissen BV is in de afgelopen maanden intensief bezig geweest zich te bekwamen in social media. Hiervoor hebben wij de hulp ingeroepen van Marjolein. Buiten het feit dat Marjolein een bijzonder prettig persoon is, heeft zij op zeer bekwame wijze een Online Presence Scan opgesteld, ons geholpen met het schrijven van een Social Media Strategie en voor diverse mensen in het bedrijf trainingen verzorgd. Een prettige samenwerking die wij zeer zeker een vervolg gaan geven."

Hay Thissen Owner | Hela