Succesvol adverteren op LinkedIn

LinkedIn biedt ongekende mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Een vacature onder de aandacht brengen, bekendheid voor je nieuwe dienstverlening genereren of top-of-mind blijven bij bezoekers van je website. Op LinkedIn kan het tijdens onze workshops LinkedIn Advertising! Adverteren op LinkedIn - daar bereik je je doelgroep mee.

Inhoud Training Adverteren op LinkedIn

In een vier uur durende workshop gaan we aan de slag met LinkedIn Advertising. Na een korte presentatie waarin we ingaan op het verschil tussen organisch en betaald bereik, en waarmee jullie inzichtelijk krijgen waarom het belangrijk is en steeds belangrijker wordt om te adverteren, gaan we aan de slag met het maken van een advertentie.

We beginnen met het segmenteren van doelgroepen. We laten jullie zien hoe je met laserprecisie doelgroepen kunt bereiken op LinkedIn, door handig te combineren met de twintig segmentatieopties die LinkedIn aanbiedt.

Iets technischer wordt het wanneer we het advertentiebudget gaan behandelen. We leggen het veilingsysteem uit waarin wordt bepaald welke advertentie op de tijdlijn bij de doelgroep wordt bepaald. Daarnaast geven we tips en trucks om advertenties voordeliger te laten draaien.