Op welke manier kun je zonder betaald account gratis berichten sturen naar LinkedIn members buiten jouw 1e graad connectie?

Wist jij dat je ook zonder premium abonnement en Inmails gratis berichten kunt sturen naar LinkedIn members? Onderstaand 2 LinkedIn hacks die je kunt toepassen. 

Optie 1
Ga naar een groep waar jij lid van bent (deze vind je onderaan op je LinkedIn profiel) en klik rechtsboven bij leden op "alles weergeven". 

Je krijgt nu een lijst van alle members en hier kun je  eenvoudig zoeken naar de juiste persoon. Gevonden? Klik op de button "bericht" en nu kun je een privé bericht versturen zónder dat je eerst een connectie hoeft te maken. Indien je niet op "bericht"  klikt maar op de naam zodat je op het LinkedIn profiel van deze persoon terechtkomt en daarna klikt op "bericht versturen" werkt het niet. Dan zul je eerst een connectieverzoek moeten sturen.

Optie 2
Scroll je door het nieuwsoverzicht van LinkedIn en heeft iemand buiten jouw 1e graads netwerk op een update gereageerd? Dubbelklik dan op de foto van deze persoon (niet op de naam)  en je kunt deze persoon nu een privé bericht sturen.

Misschien overbodig om te zeggen maar maak geen misbruik van deze opties. Ga geen LinkedIn members spammen maar gebruik deze 2 opties indien nodig.

Deel deze pagina op